Terapeut Angelica

RYGG & NACKMASSAGE
Ryggmassagen är den populäraste behandlingen. Antagligen för att våra största problem sitter just i rygg och nacke samt att det är en prisvärd och ganska snabb behandling med resultat. Du har alltid råd och tid för en ryggmassage :) Ung som gammal, tjej som kille. En avkopplande djup massage för rygg och nacke med avstressande massageolja som ger lugn och harmoni. Liniment på problem områden vid önskemål. 
Tid: ca 15min Pris: 100:-
Tid: ca 30min Pris: 200:-

 

KLASSISK HELKROPPSMASSAGE  400:-
En klassisk avkopplande helkropps massage med avstressande massageolja som ger lugn och harmoni.
Tid: ca 60min

  

ANSIKTSMASSAGE  300:-
Ansiktsmassage skänker en djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan. Ansiktsmassage kan: Öka blodcirkulationen och syresättningen vilket ger huden en friskare lyster. Stärka ansiktsmusklerna och bidra till att förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer. Reparera och balansera tillståndet i huden, vilket fördröjer ålderstecken. Stimulera och skapa balans i nervsystemet. Förbättra det lymfatiska flödet och transportera bort gifter från huden. Rengöring av hud ingår ej.
Tid: ca 30min

 

ANSIKTSBEHANDLING LYX 500:-
Avslappnande behandling som innehåller peeling & rengöring samt ultraljudspeeling för att avlägsna pormaskar och talg. Ultravågorna "skakar" upp orenheter i huden, ultraljudspeeling sägs även vara bra vid rynkor, pigmenteringar och förstorade porer. Tränar ansiktsmuskulaturen, stimulerar cellförnyelsen och gör slapp hud mer spänstig genom små elektriska vågor. Efteråt välvårdande mask, ansikts och dekolletage massage. Avslutas med en dagkräm. (Ultraljudspeeling rekommenderas ej om du har hjärtproblem eller är gravid).
Tid: ca 55min

Väljer man bort ultraljudspeelingen betalar man 300:- och tiden blir ca 45min istället

 

MICRONEEDLING  800:- 
Revolution inom anti-aging , ärrbehandling och hudförbättring! Microneedling är det mest effektiva idag innan kirurgi. Det är en kollagenstimulerande effekt som kan jämnföras med fraktionerad laser-behandlingar, men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Jag använder mig av dermapen metoden, en liten maskin med 12 sterila nålar som vertikalt gör hål i huden med en automatisk vibrerande funktion. Först rengörs huden noga. Sedan använder man dermapen med ett serum över hela huden tills den är jämnt behandlad. Efter behandlingen appliceras en välvårdande mask. Det är mycket viktigt att använda solskydd med hög skyddsfaktor efter behandlingen. Man rekomenderar minst 5 behandlingar med ca 4 veckort mellanrum. Man kan med fördel göra denna kur varje år.
Tid: ca 45min 
Mer info HÄR

 

FÄRGNING FRANSAR & BRYN
Pris: 100:- ,  (200:- för både fransar och bryn samtidigt.)
Tid: ca 15min

 

ÄNGLAFÖTTER FOTMASSAGE 300:-
En helt ljuvlig fotbehandling som innebär en punkbehandling (ej akupunktur) och djup skön fotmassage. Ingen nagelpedikyr eller filning/bortagning av förhårdnader. Denna behandling är för den som älskar avkopplande fotmasssage men ej behöver hjälp med "problem" fötter, förhårdnader eller naglar.
Tid: ca 30min

 

________________________________________________________________

 
Att tänka på! 
Behandling av eventuella problem och sjukdomar är läkares och medicinsk terapeut uppgifter.

ÖPPET
Endast efter bokningar,
maila din bokning.

Endast tidsbokning!
/bokknapp-copy.jpg 

 

Tar kortbetalning
/kort-copy.jpg    
Det går också bra med swish betalning.
Om du har kontanter, ha gärna jämna pengar isåfall *Tack*
____________________

Du vet väl att när du kommer på behandling hos mig går 2kr
till barncancer fonden❤

___________________

Följ gärna på instagram @angelicas.massage
Tack

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)