Massage

 

RYGG & NACKMASSAGE 150:-/per 15min 
Ryggmassagen är den populäraste behandlingen. Antagligen för att våra största problem sitter just i rygg och nacke samt att det är en prisvärd och ganska snabb behandling med resultat. Du har alltid råd och tid för en ryggmassage :) Ung som gammal, tjej som kille. En avkopplande djup massage för rygg och nacke med avstressande massageolja som ger lugn och harmoni. Liniment på problem områden vid önskemål. 
Tid: ca 15-30min Pris: 150-300:-

 

KLASSISK HELKROPPSMASSAGE  600:-
En klassisk djup avkopplande helkropps massage som löser upp spänningar och ökar blodcirkulationen samt väbefinnandet. Avstressande massageolja som ger lugn och harmoni.
Tid: ca 60min

 

HALVKROPPSMASSAGE 400:-
Samma massage som helkropp fast bara på baksidan
Tid: ca 30min

 

ANSIKTSMASSAGE  300:-
Ansiktsmassage skänker en djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan. Ansiktsmassage kan: Öka blodcirkulationen och syresättningen vilket ger huden en friskare lyster. Stärka ansiktsmusklerna och bidra till att förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer samt ge ett lyft. Reparera och balansera tillståndet i huden, vilket fördröjer ålderstecken. Stimulera och skapa balans i nervsystemet. Förbättra det lymfatiska flödet och transportera bort gifter från huden. Rengöring av hud ingår ej.
Tid: ca 30min

 

ÄNGLAFÖTTER FOT & BENMASSAGE 400:-
En helt ljuvlig fotbehandling som innebär en punkbehandling (ej akupunktur) och djup skön fot och benmassage. Ingen nagelpedikyr eller filning/bortagning av förhårdnader. Denna behandling är för den som älskar avkopplande fotmasssage men ej behöver hjälp med "problem" fötter, förhårdnader eller naglar.
Tid: ca 30min

 

 

________________________________________________________________

All massage löser upp spänningar och mjuknar upp hårda muskler. Ökar blodcirkulationen och ger ett skönt avslappnat väbefinnande men...
Att tänka på!
 
Behandling av eventuella problem, muskelskador och sjukdomar osv är läkares och medicinsk terapeut uppgifter, inte min och är inte ubildad till det

ÖPPET
Endast efter bokningar,
maila din bokning.

Endast tidsbokning!
/bokknapp-copy.jpg 

 

Tar kortbetalning
/kort-copy.jpg    
Det går också bra med swish betalning.
Om du har kontanter, ha gärna jämna pengar isåfall *Tack*
____________________

Du vet väl att när du kommer på behandling hos mig går 2kr
till barncancer fonden❤

___________________

Följ gärna på instagram @angelicas.massage
Tack

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)