Fiskar

På ett revolutionerande sätt har det blivit väldigt populärt att gå på fiskpedikyr spa. Kändisarna  i USA började först på sina lyx salonger, nu har det kommit hit. Det är härligt, spännande och ett litet lyxigt sätt att skämma bort sig på. Och det är den bästa naturliga pedikyr man kan få.

 

Om fiskarna:

Bakgrund: Fiskarna heter Kangal Garra Rufa, även kallade Doktorsfiskar och kommer ursprungligen från Turkiet. Doktorfiskar har använts som helande behandling ändå sedan 1800-talet av lokalbefolkningen i Turkiet. Sägnen säger att en herde som skadat sin fot stoppade ner sin fot i en av de varma källorna och fiskarnarnas nibblande gav en enorm effekt på sårets läkning. Detta resulterade i att människor reste dit för att lindra och läka olika typer av hudproblem som psoriasis och eksem.

Fiskarna nibblar försiktigt och knaprar bort dina döda hudceller samtidigt som de skapar en lätt och avslappnande massage. Inga tänder och inga sugkoppar, det är därför behandlingen är såpass skonsam. Dom kan aldrig äta mer än det som faktiskt ska bort. Det känns ungefär som att ha fötterna i kolsyrat vatten. Förutom att de äter torr hud så sägs fiskarna även ha ett ämne i munnen som motverkar celldelning vilket gör att dina fötter är lena länge. Ibland vilar dom under behandligen för att sen återgå till att nibbla bort mer hud, det är därför en behandling tar minst ca 20-30 min och man får ibland ha lite tålamod.

Inför besöket:

Du får inte ha
- Krämor, salvor, oljor, liniment, medicinska ämnen, klor etc på fötterna
- Vårtor och svamp måste behandlas innan i god tid
- Ej henna eller nygjord tatuering
- Ej nylackade naglar eller brun utan sol
- Inga fotsmycken

Fötterna ska vara "friska" & rena! Och fria från starka eller medicinska ämnen! Vi måste vara rädda om fiskarna!

Vi har äkta Kangal Garra Rufa fiskar

ÖPPET
Endast efter bokningar,
maila din bokning.

Endast tidsbokning!
/bokknapp-copy.jpg 

 

Tar kortbetalning
/kort-copy.jpg    
Det går också bra med swish betalning.
Om du har kontanter, ha gärna jämna pengar isåfall *Tack*
____________________

Du vet väl att när du kommer på behandling hos mig går 2kr
till barncancer fonden❤

___________________

Följ gärna på instagram @angelicas.massage
Tack

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)